GROUPE GM: ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ
ΔΕΣΜΕΥΣΗ


 
 

«Μέσω του προγράμματος Care About Earth, δεσμευόμαστε για την ανάπτυξη βιώσιμων προϊόντων και τη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον σε μία προσπάθεια να συμβάλουμε όσο μπορούμε στην προστασία του πλανήτη για τις επόμενες γενιές. Στις προτεραιότητές μας περιλαμβάνεται η ελαχιστοποίηση πλαστικών και υλικών μίας χρήσης από ορυκτά καύσιμα προτιμώντας υπεύθυνες και βιώσιμες εναλλακτικές πηγές.

Έχουμε παρουσιάσει αρκετές βιώσιμες πρακτικές που μας επιτρέπουν να γινόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο προσεκτικοί και environmentally-friendly χωρίς να συμβιβαζόμαστε στην ποιότητα των προϊόντων μας, ενώ παράλληλα φροντίζουμε να συμμορφωνόμαστε διαρκώς με τις ορθές πρακτικές παρασκευής και τους κανονισμούς της ΕΕ για τα καλλυντικά.»

Laurent Marchand
CEO

 
 

 
 
 
 

ECO-DESIGN:
ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ


Ο οικολογικός σχεδιασμός, ή η συστηματική ενσωμάτωση περιβαλλοντικών χαρακτηριστικών στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων, στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής ενός προϊόντος.

Αυτή η προσέγγιση εφαρμόζεται από τα πρωταρχικά στάδια του σχεδιασμού και επικεντρώνεται στην επίτευξη της βέλτιστης ισορροπίας μεταξύ περιβαλλοντικών, κοινωνικών, τεχνικών και οικονομικών προϋποθέσεων. Η ανάπτυξη κάθε νέου προϊόντος αποτελεί για εμάς μία καινούργια πρόκληση να εξετάσουμε τις περιβαλλοντικές διαστάσεις του και να μειώσουμε τον αντίκτυπό μας σε κάθε στάδιο παραγωγής, από την ανεύρεση πρώτων υλών έως τη σύσταση, την επιλογή του τόπου παρασκευής, τη συσκευασία, το πακετάρισμα, την αποστολή και την ανακύκλωση.

 
 

 
 
 
 

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ECO-DESIGNED
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ


Μία από τις σπουδαιότερες βελτιώσεις μας αφορά τη συσκευασία. Αποφασίσαμε να αναθεωρήσουμε την παραγωγή της, σχεδιάζοντας την οικολογικά ώστε να εξαλείψουμε τα πλαστικά που παράγονται από ορυκτά καύσιμα.

Σήμερα, τα προϊόντα μας είναι συσκευασμένα σε βιώσιμα υλικά, όπως βίο-πλαστικά από ζαχαροκάλαμο και από ήδη ανακυκλωμένα υλικά. Επιλέγοντας τον οικολογικό σχεδιασμό, προσφέρουμε στους ξενοδόχους βιώσιμες λύσεις και υποστηρίζουμε τη μετάβασή τους σε φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές.

 
 

 
 

 
 
 
 

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΜΑΣ:
ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΤΕΥΤΛΟ


Για να αποφύγουμε τη χρήση πλαστικών από περιορισμένους πόρους, όπως τα ορυκτά καύσιμα, προσφέρουμε 100% φυτικά σωληνάρια, δοχεία και μπουκάλια με αντλίες μεγάλης χωρητικότητας, κατασκευασμένα από το υποπροϊόν της επεξεργασίας ζαχαροκάλαμου γνωστό ως μπασά.

Τα ζαχαροκάλαμα που χρησιμοποιούμε προέρχονται αποκλειστικά από φάρμες με αειφόρο διαχείριση και υπεύθυνους προμηθευτές ενώ χρησιμοποιούμε το υποπροϊόν της επεξεργασίας τους μετά από τουλάχιστον 3 κύκλους εξαγωγής. Αυτό διασφαλίζει ότι η παραγωγή μας δεν είναι επιβλαβής για τα οικοσυστήματα των γύρω περιοχών.

+Οι αντλίες διανομής μας είναι από βιο-ρητίνη κατασκευασμένη κυρίως από μπασά.

 
 
 
 

ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ


Κατασκευάζουμε συσκευασίες που ευνοούν τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών από τις ακόλουθες πηγές:

Υλικά PCR (post-consumer recycled) από απορρίμματα καταναλωτών που έχουν χρησιμοποιηθεί και απορριφθεί.

Πλαστικό PIR (post-industry recycled) που προέρχεται από την ανάκτηση βιομηχανικών υπολειμμάτων (υποπροϊόντα κατασκευής) ή από ανακληθέντα προϊόντα που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ από καταναλωτές. Τα μπουκάλια, οι διανεμητές και τα καπάκια μας μπορούν να κατασκευαστούν από ανακυκλωμένο πλαστικό. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε ανακυκλωμένο χαρτί για τις ετικέτες των μπουκαλιών και των διανομέων ενώ τα σαπούνια μας μπορούν να συσκευαστούν σε ανακυκλωμένα χαρτόκουτα και με ανακυκλωμένο χαρτί.

+Αυτά τα υλικά είναι επίσης πλήρως ανακυκλώσιμα.

 
 

 
 
 
 

ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΜΑΣ

ΜΗ ΕΠΑΝΑΓΕΜΙΖΟΜΕΝΕΣ
300 έως 500ml


Προσφέρουμε αντλίες μεγάλης χωρητικότητας Ecopump (300ml έως 500ml) με κυλινδρικές ή τετράγωνες βάσεις σε διάφορα σχήματα και υλικά (με βάση το ζαχαροκάλαμο και το PCR) για να καλύπτουμε κάθε πιθανή σας ανάγκη.

+ Οι συσκευασίες με αντλία χωρητικότητας 500ml διατίθενται σε αδιαφανή έκδοση με παράθυρο για εύκολη απεικόνιση της στάθμης του υγρού.

 
 

 
 
 
 

ΑΝΤΛΙΕΣ
& ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ


Σεβόμενοι την περιβαλλοντική αλλαγή, οι αντλίες μας κατασκευάζονται κυρίως από βιο-ρητίνες που προέρχονται από φυτά όπως το ζαχαροκάλαμο.

Διαθέτουμε διάφορες επιλογές σε βάσεις τοίχου ώστε να ταιριάζουν με τις ανάγκες σας. Μονές, διπλές ή τριπλές, οι βάσεις μας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι, επιχρωμιωμένο ορείχαλκο ή ABS.

Μπορούν να στερεωθούν με βίδες ή ταινία διπλής όψης.

 
 

 
 
 
 

ΤΟ ECOFILL ΜΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΠΑΝΑΓΕΜΙΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
400ml


Το Ecofill είναι ένα νέο, πρωτοποριακό, επαναγεμιζόμενο και φιλικό προς το περιβάλλον dispenser. Μια καθαρή, ασφαλής, γρήγορη και εύκολη λύση με μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

 
 

 
 

Κάθε δοχείο συνοδεύεται με σφραγισμένα σακουλάκια των 400ml, εξασφαλίζοντας τη μικρότερη δυνατή συσκευασία, καθώς είναι κατασκευασμένα από μόλις 8g ανακυκλώσιμου πλαστικού και εγγυώνται πλήρως ανιχνεύσιμα συστατικά καλλυντικών. Το δοχείο Ecofill διατίθεται σε ανακυκλωμένο πλαστικό με ημιδιαφανές φινίρισμα και σε πολυανθρακικό πλαστικό με διαφανές φινίρισμα, αμφότερα ανακυκλώσιμα.

+ Η ανιχνευσιμότητα της σακούλας συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της ΕΕ για τα καλλυντικά, είναι αδιαπέραστη μόλις σφραγιστεί και εγγυάται την ποιότητα και προέλευση του προϊόντος.

* Μόνο για το ημιδιαφανές μπουκάλι

 
 
 
 

ΤΟ ECOSOURCE ΜΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΠΑΝΑΓΕΜΙΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
375ml


Ecosource. Η αεροστεγής αντλία ECOSOURCE, με πιστοποίηση Nordic και European Ecolabel, είναι το πρώτο dispenser για συνθέσεις καλλυντικών χωρίς συντηρητικά, εξαιρετικά απαλά για το δέρμα και εξαιρετικά φιλικά στο περιβάλλον.

Οι αεροστεγείς αποστειρωμένες σακούλες έχουν χωρητικότητα 375ml και είναι κατασκευασμένες από μόλις 11γρ. πλαστικού, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό ποιότητας, οικολογίας, καινοτομίας και ασφάλειας.

 
 

 
 
 
 

ΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ
ECO-DESIGNED ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΑΣ


Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα μπουκαλιών σε μεγέθη από 20ml έως 80ml, διαθέσιμα σε ανακυκλωμένο πλαστικό ή πλαστικό από ζαχαροκάλαμο.

Τα σωληνάρια μας διατίθενται σε μεγέθη από 10ml έως 200ml σε διάφορα φινιρίσματα. Όλα τα σωληνάρια από τις βασικές σειρές μας είναι κατασκευασμένα με βάση το ζαχαροκάλαμο.

 
 

 
 

 
 
 
 

ΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ
ECO-DESIGNED ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΜΑΣ


· Τα σαπούνια μας φτιάχνονται με φοινικέλαιο από φυτείες φοινίκων RSPO Segregated και Mass Balance (που συμβάλλουν στην παραγωγή και χρήση πιστοποιημένου βιώσιμου φοινικέλαιου).

 • Έχουν φυτική βάση και περιέχουν έως και 99% συστατικά φυσικής προέλευσης.
 • Από το 2020, δεν περιέχουν EDTA και BHT.
 • Μπορούν να χαρακτηριστούν vegan.
 • Είναι δερματολογικά ελεγμένα και cruelty-free.

 
 

 
 
 
 

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ECO-DESIGNED ΥΓΡΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΜΑΣ


 • Έως 99% συστατικά φυσικής προέλευσης.
 • Απαλλαγμένες από φορμαλδεΰδη, φθαλικές ενώσεις και parabens.
 • Δεν έχουν εκτεθεί σε ιονίζουσα ακτινοβολία.
 • Δερματολογικά ελεγμένες και cruelty-free.

Τα βιολογικά καλλυντικά προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από την COSMECERT σύμφωνα με το πρότυπο COSMOS. Προσφέρουμε επιλεγμένα Ευρωπαϊκά καλλυντικά προϊόντα με πιστοποίηση ECOLABEL.

 
 

 
 

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορούμε επίσης να αναπτύξουμε υγρές φόρμουλες που είναι:

 • Vegan.
 • Χωρίς ορυκτέλαια, χρωστικές, SLS και SLES και φαινοξυαιθανόλη.
 • Εμπλουτισμένες με φυσικά αρώματα, εκχυλίσματα βοτάνων, αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια κ.λπ.
 
 

 
 
 
 

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ECO-DESIGNED ΣΤΕΡΕΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΜΑΣ


Οι στέρεες φόρμουλες μας είναι 100% plastic-free και διατίθενται σε σαμπουάν, αφρόλουτρο και μαλακτικό. Η στερεή τους μορφή καταναλώνει εννέα φορές λιγότερο νερό στην παραγωγή σε σύγκριση με τις κλασικές υγρές φόρμουλες.

Οι φόρμουλες αυτές:

 • Δεν περιέχουν σαπούνι, έχουν ουδέτερο pH.
 • Είναι δερματολογικά ελεγμένες.
 • Έχουν δημιουργηθεί χωρίς σκληρότητα προς τα ζώα.
 • Δεν περιέχουν θειικά άλατα (τα στέρεα σαμπουάν και αφρόλουτρα).
 • Μπορούν να χαρακτηριστούν vegan.
 • Διαρκούν περισσότερο από τα υγρά προϊόντα.
 • Είναι συσκευασμένες σε ειδικό χαρτί.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι πραγματικά χωρίς σαπούνι, πράγμα που σημαίνει ότι αυτές οι δερματολογικά ελεγμένες μπάρες είναι ιδανικές για ευαίσθητα και ατοπικά δέρματα. Φτιάχνονται με ένα μείγμα απαλών τασιενεργών ουσιών, όπως το νάτριο Cocoyl Isethionate που εξάγεται από λάδι καρύδας, γαλακτωματοποιητές και μαλακτικά. Δεδομένου ότι δεν περιέχουν ούτε νάτριο ούτε SLS, το pH τους προσομοιάζει αυτό του νερού, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα για ευαίσθητα δέρματα.

 
 

 
 
 
 

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ECO-DESIGNED ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΔΙΣΚΩΝ


 • Μπατονέτες με χάρτινη λαβή.
 • Αξεσουάρ μπάνιου κατασκευασμένα από στάχυ και άμυλο καλαμποκιού.
 • Οδοντόβουρτσες και ξυράφια με λαβές από μπαμπού.
 • Plastic-free κούπα από χαρτόνι και καπάκι από άμυλο καλαμποκιού.
 • Θήκη οδοντόβουρτσας από μπαμπού και τσάντα από άμυλο καλαμποκιού.
 • Αναδευτήρας κοκτέιλ από μπαμπού.
 • Τσάντα πλυντηρίου από μπαμπού ή χαρτί kraft.
 • Παντόφλες από 100% bio-based μπαμπού.
 • Χαρτομάντιλα από μπαμπού.
 • Τσάντες από οργανικό βαμβάκι.
 • Παντόφλες από φελλό ή χαρτόνι.
 • Θήκη οδοντόβουρτσας από χαρτόνι Kraft με ταινία ασφαλείας.
 • Σακουλάκια αξεσουάρ από αγνό χαρτί.
 
 

 
 

 
 
 
 

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ECO-DESIGNED ΔΙΣΚΟΙ ΜΑΣ


 • Δίσκος CBP (προϊόν με βάση το καλαμπόκι) που περιέχει τουλάχιστον 50% βιοδιασπώμενο άμυλο αραβοσίτου.
 • Δίσκος BIOCOMP®, 100% φυτικός, 100% ανακυκλώσιμος και πιστοποιημένος 100% βιοδιασπώμενος και λιπασματοποιήσιμος.
 • Δίσκος από ξύλο βελανιδιάς, ανακυκλώσιμος και συμβατός με την ανάκτηση υλικών από τα απορρίμματα.

 
 

 
 
 
 

ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ECO-DESIGNED ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΑ


Για κάθε προϊόν που αναπτύσσουμε, έχουμε επίγνωση των περιβαλλοντικών επιβαρύνσεων και προσπαθούμε να βελτιστοποιήσουμε το σχεδιασμό μας με στόχο να μειωθεί το μέγεθος και το βάρος της συσκευασίας όσο δυνατόν περισσότερο. Μεγιστοποιούμε τη χρήση βιο-πηγής, ανακυκλώσιμων και ανακυκλωμένων υλικών και δημιουργούμε υλικά συσκευασίας από ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο χαρτί και χαρτόνι.

+ Προσφέρουμε ανακυκλώσιμα περιτυλίγματα από ορυκτό χαρτί.

Μειώσαμε δραστικά τα περιττά υλικά συσκευασίας και περιτυλίγματος. Τα poly bags (PO) έχουν αφαιρεθεί από τη συσκευασία των αξεσουάρ μας προκειμένου να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η χρήση πλαστικών.
Αντ 'αυτού, οι συσκευασίες μας είναι πλέον προ-κομμένες για εγγύηση υγιεινής και ασφάλειας.

+ Όταν απαιτείται πρόσθετη προστασία (π.χ. για λόγους υγιεινής και ασφάλειας), συσκευάζουμε τα είδη σε σακούλες PLA από άμυλο καλαμποκιού, μία φυσική εναλλακτική λύση για το πλαστικό πλήρως βιοδιασπώμενη σε βιομηχανικές μονάδες κομποστοποίησης.

 

 
 
 
 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ


Η ποιότητα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιχείρησής μας.

Τα εργοστάσια και οι βιομηχανίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε σε Ευρώπη και Ασία είναι πιστοποιημένες κατά ISO 22716, 14001 και 9001 και σέβονται τις ορθές πρακτικές παρασκευής. Η εξαιρετική ποιότητα παραγωγής είναι εγγυημένη καθ' όλη τη διαδικασία κατασκευής. Τα δικά μας εργοστάσια είναι διαπιστευμένα από την COSMECERT σύμφωνα με το πρότυπο COSMOS και έχουν πιστοποιηθεί από την ECOLABEL σύμφωνα με τα πρότυπα της ECOLABEL της ΕΕ. Καταβάλουν διαρκή προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον, βελτιστοποιώντας τις συνθέσεις τους στην αλυσίδα εφοδιασμού, μειώνοντας τη χρήση νερού και ενέργειας, ανακυκλώνοντας τα υπολείμματα, περιορίζοντας τη χρήση υπερβολικών συσκευασιών και χρησιμοποιώντας καθαρές τεχνολογίες ως μέρος του Care About Earth προγράμματος μας.

Απαιτούμε από τα εργοστάσια παραγωγής μας και τις συνεργαζόμενες βιομηχανίες να δεσμευτούν σε οικολογικά υπεύθυνες πρακτικές.

 
 

 
 
 
 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Μειώσαμε δραστικά την παραγωγή και χρήση εκτυπωμένων υλικών (φυλλάδια, καταλόγους, διαφημιστικά έντυπα, οδηγίες…) ψηφιοποιώντας την επικοινωνία μας. Πάντα προτιμούμε το ψηφιακό περιεχόμενο σε σχέση με το έντυπο και αυξάνουμε σταδιακά τη χρήση των κωδικών QR για τα προϊόντα μας και τις οδηγίες εγκατάστασης/χρήσης τους.

Τα υπόλοιπα τυπωμένα είδη, χαρτόκουτα, φυλλάδια και μπροσούρες, εκτυπώνονται χρησιμοποιώντας ακρυλικά βερνίκια με βάση το νερό και μελάνια από λαχανικά σε υπεύθυνες συσκευασίες από:

 • Ορυκτό χαρτί,
 • Ανακυκλωμένο FSC χαρτί και χαρτόνι,
 • Χαρτί PEFC από δάση με αειφόρο διαχείριση.

Για να προωθήσουμε ένα σαφές και ενιαίο μήνυμα γύρω από το πρόγραμμα Care About Earth, έχουμε αναπτύξει ένα ειδικό καταστατικό με γραφικά λογότυπα και μηνύματα που προσθέτουμε στις συσκευασίες, τα προϊόντα και την επικοινωνία μας.

Οι πρωτοβουλίες μας είναι πλέον σαφώς προσδιορισμένες και κατανοητές.

 
 

 
 
 
 

ΓΗ &
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ


Η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός, η πολυπολιτισμικότητα και η αναζήτηση της τελειότητας αποτελούν βασικές αξίες της εταιρείας μας που μας έχουν εμπνεύσει να δεσμευτούμε στην οικοδόμηση μιας βιώσιμης επιχείρησης. Φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε θετική επιρροή στις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε, να περισώσουμε τον πλανήτη και να συμβάλουμε στην ευημερία των εργαζομένων μας.

 
 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

 • Μέσω καλών πελατειακών σχέσεων.
 • Μέσω διάφανων επιχειρηματικών πρακτικών.
 • Τηρώντας τα πρότυπα ιχνηλασιμότητας, τα οποία εγγυώνται την ασφάλεια και την αξιοπιστία των προϊόντων μας.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

 • Επιλέγουμε τους προμηθευτές μας με μεγάλη προσοχή.
 • Διασφαλίζουμε ότι συμμορφώνονται με τους κώδικες συμπεριφοράς και τις αξίες μας.
  Βρείτε την πολιτική μας εδώ.
 • Δίνουμε προτεραιότητα στους τοπικούς προμηθευτές.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

 • Τηρούμε τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα εργασίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
 • Υποστηρίζουμε τους υπαλλήλους μας προσφέροντας τους παράλληλα ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.
 • Διασφαλίζουμε την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων μας στο χώρο εργασίας και οργανώνουμε εκπαίδευση σε θέματα υγείας και ασφάλειας. Βρείτε την πολιτική μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα εδώ και τις συνθήκες εργασίας και την πολιτική ασφάλειας εδώ.
 • Έχουμε θέσει σε εφαρμογή έναν Κώδικα Συμπεριφοράς και Δεοντολογίας.
  Βρείτε την πολιτική μας εδώ.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 • Τα γραφεία και τα εργοστάσιά μας είναι ηλιόλουστα και το 100% της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιείται σε αρκετές εγκαταστάσεις μας προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές.
 • Έχουμε εγκαταστήσει 466 φωτοβολταϊκά πάνελ στο εργοστάσιο παραγωγής μας στην Πορτογαλία.
 • Βρείτε την έκθεση ΕΚΕ για το 2023 εδώ.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

 • Συνεισφέρουμε και υποστηρίζουμε τοπικά και διεθνή προγράμματα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπως το Clean the World, το Unisoap ή το Sapo Cycle για την ανάκτηση των προϊόντων μας, και ειδικότερα για τις μπάρες σαπουνιών μας. Με αυτόν τον τρόπο βελτιστοποιούμε και σχεδιάζουμε το τέλος του κύκλου ζωής των προϊόντων μας και όταν είναι εφικτό, τους προσφέρουμε μια δεύτερη ζωή, συμβάλλοντας στην βελτίωση της πρόσβασης στην υγιεινή στις πληγείσες κοινότητες.
 • Συμμετέχουμε σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες: οργανώνουμε συλλογές αγαθών για δωρεά σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπως ο Ερυθρός Σταυρός, το "Dons Solidaires", το Care France, το AP-HP και το ANAP.
 • Συμβάλλουμε σε διαφορετικά διεθνή προγράμματα όπως εκείνα του ιδρύματος Antoine de Saint Exupéry, το οποίο διεκπεραιώνει προγράμματα σε όλο τον κόσμο για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των νέων βοηθώντας τους να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον.
 • Υποστηρίζουμε την εκστρατεία «Paper for Food» της BACF.
 • Χορηγούμε τοπικές εκδηλώσεις.
 • Τέλος, δημιουργήσαμε έναν Χάρτη Ανακύκλωσης για κάθε προϊόν μας προκειμένου να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας στη διαχείριση των απορριμμάτων τους. Βρείτε το εδώ.
 • Βρείτε επίσης την περιβαλλοντική μας πολιτική εδώ.
 
 

ΜΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός, η διαφορετικότητα και η αναζήτηση της αριστείας είναι οι αξίες που οδηγούν τον Όμιλο GM για περισσότερα από 40 χρόνια.
Αυτές οι αξίες είναι που ενέπνευσαν την Groupe GM να γίνει η υπεύθυνη εταιρεία που είναι ήδη σήμερα. Από το 2018, το πρόγραμμα Care About Earth έχει καθορίσει τις προτεραιότητες της Groupe GM με τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους πελάτες της. Αυτή η δέσμευση για κοινωνική ευθύνη επιβραβεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 από τον οργανισμό Ecovadis, ο οποίος απένειμε στο Groupe GM ένα χάλκινο μετάλλιο. Το 2023 έχουν αξιολογηθεί περισσότερες από 100.000 εταιρείες και είμαστε μεταξύ των κορυφαίων 18% στον κλάδο μας. Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε την πρόοδό μας από το Bronze στο Silver, αναγνωρίζοντας τη δέσμευσή μας για βιώσιμες και ηθικές πρακτικές στον κόσμο της φιλοξενίας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο σεβασμό των υψηλότερων προτύπων όσον αφορά το περιβάλλον, τα κοινωνικά και ανθρώπινα δικαιώματα, την ηθική και τις υπεύθυνες αγορές.

 
 
Πάνω

Suitel GM Greece use cookies to keep the site working properly.
Some cookies may be used for analysis by Suitel GM Greece or its partners. By clicking on Accept all and continue, you consent to the use of these cookies.

We use Google Analytics to analyze statistics on our site.
These cookies allow us to collect information on the use and performance of our site in order to improve its functionality, attractiveness and content. The information collected by these cookies is aggregated, and is therefore anonymous.

We use Youtube to stream our videos. These cookies are linked to the video delivery service.